FOTO Tamaş s-a trezit din beţie: A postat o poză pe Instagram, alături de un alt personaj grobian din fotbalul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine se-aseamănă, se-adună. Iată o vorbă care se aplică perfect în cazul lui Gabi Tamaş, un jucător care stârneşte compasiune prin escapadele bahice care i-au marcat cariera.

La 35 de ani, Gabi Tamaş se apropie de finalul carierei şi drama cea mare e că, până în acest moment, n-a învăţat nimic din greşelile comise. Pe scurt, când vine vorba de alcool, fostul internaţional e un caz incurabil.

Acum, când aventura sa la Hapoel Haifa e aproape de sfârşit, fundaşul formaţiei israeliene n-are nicio remuşcare. Asta în ciuda faptului că israelienii s-au purtat exemplar cu el, oferindu-i o a doua şansă, după ce a fost prins beat la volan, conducând cu 205 kilometri la oră. După acest episod, Tamaş a ratat finalul sezonului trecut, fiind nevoit să stea, mai întâi, după gratii, iar apoi în arest la domiciliu.

Deşi Hapoel Haifa i-a prelungit contractul şi i-a acordat şi banderola de căpitan, în weekend, Tamaş s-a făcut, iarăşi, de râs. După un amical jucat cu CS Mioveni, fundaşul nu s-a mai întors la hotelul echipei sale, care efectuează un stagiu de pregătire în România. Tamaş a ratat antrenamentul de duminică şi, dat dispărut, a dat un prim semnal, abia spre ora 21.00, duminică seară!

Astăzi, el a lipsit de la amicalul pe care Hapoel Haifa l-a jucat cu Rapid (s-a încheiat 3-3), însă a fost activ pe Instagram. Gabi a postat o fotografie alături de Anamaria Prodan, impresarul care, acum o săptămână, l-a bătut pe Dan Alexa.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite