FOTO Halep, cea mai preţioasă rachetă distrusă vreodată: Aşa arată „comoara“ celui mai norocos fan al Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a dezamăgit susţinătorii la US Open 2018, fiind eliminată în runda inaugurală. Totuşi, unul dintre suporterii româncei a plecat acasă cu un zâmbet uriaş pe faţă.

Pe ce pune mâna Simona Halep se transformă în aur! Şi, aici vorbim inclusiv de o rachetă distrusă de liderul WTA care, în mod normal, ar trebui aruncată la coşul de gunoi.

În setul doi al meciului de tristă amintire cu Kaia Kanepi (44 WTA), constănţeanca de 26 de ani şi-a făcut praf racheta de nervi, după ce estonianca s-a distanţat la 2-0. Gestul de nervozitate îi va aduce româncei o amendă consistentă, care poate ajunge şi la 30.000 de euro!

Izbucnirea nervoasă a Simonei i-a adus unui fan un suvenir cu care acesta se va mândri pentru restul vieţii. După ce a fost învinsă de Kanepi, Halep a părăsit terenul în aplauzele publicului. Înainte de a intra în vestiar, liderul WTA a văzut un copil care se agita în tribune, disperat să primească ceva drept amintire din partea lui Halep. Chiar dacă era supărată, Simona n-a rămas impasibilă şi i-a dat puştiului racheta pe care o distrusese.

Băiatul şi-a prezentat cu mândrie „comoara“, iar imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite