Toţi ochii pe Germania: Diseară avem finala Ligii Europa, la Köln

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romelu Lukaku (Inter Milano), principala ameninţare pentru poarta Sevillei
Romelu Lukaku (Inter Milano), principala ameninţare pentru poarta Sevillei

De la ora 22.00 (Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport), a doua competiţie europeană propune în finală un duel ce se anunţă pe muchie de cuţit: Inter Milano - Sevilla.

În semifinale, Inter a spulberat-o pe Şahtior Doneţk, 5-0, în timp ce Sevilla a scăpat ca prin urechile acului din confruntarea cu Manchester United, 2-1, după un meci în care englezii au ratat din toate poziţiile. 

Pentru meciul din această seară, cei doi manageri nu au mari probleme de efectiv. Singurele dureri de cap pentru antrenorul celor de la Sevilla, Lopetegui, sunt  cauzate de indisponibilitatea francezul Corchia, în timp ce tehnicianul lui Inter, Antonio Conte, nu va putea conta pe Vecino. 

Conte a vorbit în termeni elogioşi despre adversarul de astăzi.

„Finala este o mare satisfacţie pentru toţi. Dar cel mai important lucru este faptul că mulţi dintre băieţii mei joacă pentru prima dată aceste meciuri şi câştigă experienţă în Europa League. Acum ne aşteaptă Sevilla, care este un club cu experienţă. Sunt obişnuiţi cu asta, dar vrem să surprindem“, a afirmat Conte după calificarea în finală. 

De-a lungul timpului, Sevilla a câştigat de cinci ori competiţia (record absolut). în timp ce Inter, cu trei trofee adjudecate şi o finală pierdută, împarte, alături de Atletico Madrid, Juventus şi Liverpool, pozţia secundă în acest clasament. 

Finala
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite