Cristina Neagu, aproape de o plecare de la CSM Bucureşti: S-a aflat cu ce club ar putea să semneze din vară

Cristina Neagu, aproape de o plecare de la CSM Bucureşti: S-a aflat cu ce club ar putea să semneze din vară

Cum echipa Primăriei nu vrea să mărească salariul pe care îl are interul stânga, aşa cum era de aştetpat, vedeta naţionalei s-a orientat spre alte echipe.

Ştiri pe aceeaşi temă

CSM Bucureşti va întâlni, vineri (ora 18.00, Digi Sport, Telekom Sport), Thuringer pe teren propriu în ultimul meci din Grupele Principale ale Ligii Campionilor.

La sosirea în România, antrenorul nemţoaicelor, Herbert Muller, a declarat pentru Telekom Sport că, din informaţiile sale, Cristina Neagu poate ajunge la Brest, aflată acum pe ultimul loc în Grupa Principală II.

„Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cris e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Nu e jucătoare mai bună ca ea. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară ca de aia a venit şi sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor“, a afirmat Muller, de origine română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: