Coronavirus. Gigi Becali vede o mare conspiraţie: De ce s-a anunţat stare de urgenţă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri a venit cu o teorie incredibilă după ce, începând de luni, s-au luat o serie de măsuri speciale într-o tentativă de a combate pandemia.

România, la fel ca multe alte ţări de pe glob, a declarat stare de urgenţă şi, dacă lucrurile nu vor fi ţinute sub control nici aşa, probabil, va urma o etapă în care restricţiile impuse vor fi şi mai dure!

E posibil să se ajungă până acolo încât, în fiecare zi, doar un membru al familiei să aibă dreptul de a ieşi din casă, iar asta doar cu un scop precis, pentru a face cumpărături sau pentru a lua medicamente. O situaţie similară există în Italia, unde pandemia a provocat un mare dezastru.

În ciuda crizei care a lovit planeta, Gigi Becali crede că aceste măsuri restrictive ascund, de fapt, nişte scopuri malefice.

Ce a spus Gigi Becali?

*Vor mai prelungi o lună situaţia până la 30 aprilie. Se va relua campionatul cu porţile închise. Maximum o lună mai ţine chestiunea cu coronavirus. Mai ales că n-a murit nimeni. Sunt puţini cei care sunt bolnavi. 

*Într-o lună chestiunea cu coronavirus îi va folosi doar Guvernului pentru a instaura dictatura. Dar eu nu critic acum pentru că ne bagă domnul Ludovic Orban la puşcărie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite