Coronavirus, văzut ca o diversiune: Un bulgar stabilit în România a făcut afirmaţii dure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coronavirus a dat naştere la o pandemie despre care vom vorbi şi peste zeci de ani
Coronavirus a dat naştere la o pandemie despre care vom vorbi şi peste zeci de ani

România se pregăteşte să încheie starea de urgenţă la 15 mai, după două luni în care numărul cazurilor n-a scăzut deloc, menţinându-se în platou. Tocmai de aceea, apar tot mai multe voci care îşi pun întrebări, în privinţa necesităţii perioadei de izolare.

La 4 aprilie, România anunţa 430 cazuri noi de coronavirus. La o lună distanţă, la 3 mai, am avut 431 de cazuri noi. Concluzia? Izolarea impusă prin restricţii a funcţionat! Cum? Nu există explicaţii clare, însă cert e că, după 15 mai, starea de urgenţă va fi înlocuită cu stare alertă. Şi, gradual, se vor relaxa anumite restricţii. Printre primii beneficiari ai măsurilor luate încă din primul val sunt sportivii de performanţă, care îşi vor relua pregătirile.

Nu toţi însă sunt fericiţi, considerând că perioada de izolare a fost complet inutilă, iar panica a fost indusă în rândul populaţiei, pentru că unii au avut interesul de a profita de această isterie provocată. Printre cei care au această părere se numără şi mijlocaşul bulgar al celor de la CS U Craiova, Antoni Ivanov. Într-o declaraţie oferită pentru TVR, jucătorul de 24 de ani a avut o remarcă ironică, la adresa celor care au oprit viaţa normală, începând cu luna martie.

Ce a spus Antoni Ivanov?

*Noi ne spălăm pe mâini, alţii spală banii! Nu-mi convine această postură, mi-aş dori să mă antrenez alături de colegi, dar trebuie să mă adaptez şi să respect regulile, la fel ca şi ceilalţi.

*Sper ca totul să revină la normal, cum a fost înainte. De pe urma acestei situaţii, unii oameni profită din plin, iar noi avem de suferit.

*Scopul nostru rămâne acelaşi, titlul sau nimic. În orice situaţie trebuie să lupătm pentru titlu. Sper ca totul să revină la normal, cum a fost înainte. De pe urma acestei situaţii, unii oameni profită din plin, iar noi avem de suferit.

*Scopul nostru rămâne acelaşi, titlul sau nimic. În orice situaţie trebuie să lupătm pentru titlu.

Ivanov
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite