Coronavirus. Cad competiţiile sportive pe bandă: Nici Copa America nu se mai joacă în 2020!

Coronavirus. Cad competiţiile sportive pe bandă: Nici Copa America nu se mai joacă în 2020!

Messi mai are de aşteptat un an dacă vrea să câştige un trofeu major cu naţionala Argentinei

La câteva ore după ce UEFA a mutat Campionatul European pentru anul viitor, Confederaţia din America de Sud a luat o decizie similară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deja e oficial, fără dubii: sportul a fost coronavirusat! Euro 2020, principala competiţie fotbalistică planificată pentru acest an, a fost amânat pentru 2021. „Adevărul“ a oferit toate detaliile aici. Iar de acum apar mari semne de întrebare în privinţa Jocurilor Olimpice de Vară care, teoretic, ar trebui să aibă loc la Tokyo, între 24 iulie şi 9 august. Japonezii insistă că evenimentul se va desfăşura conform planului, însă nimic nu mai e sigur!
 
Până să aflăm ce se va întâmpla cu JO 2020, am aflat că s-a amânat şi Copa America 2020, care ar fi trebuit să aibă loc, între 12 iunie - 12 iulie, în Argentina şi Columbia. Doar că, astăzi, s-a anunţat că această competiţie, care echivalează cu Europeanul de fotbal, însă în America de Sud, se va desfăşura în 2021!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările