Primele declaraţii ale familiei lui Gică Popescu după moartea tatălui fostului fotbalist

Primele declaraţii ale familiei lui Gică Popescu după moartea tatălui fostului fotbalist

Gică Popescu, fost fotbalist român FOTO Mediafax

Gică Popescu a cerut înţelegere, linişte şi decenţă, după ce tatăl lui, Constantin Popescu, a decedat marţi la vârsta de 71 de ani. Fostul om din fotbal a primit vestea aflat după gratii, unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, ca urmare a implicării sale în Dosarul Transferurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest context, Gică Popescu şi soţia sa, Luminiţa, au remis un comunicat: „După cum aţi aflat, familia noastră trece, din nou, printr-un moment extrem de greu. Sperăm că şi de această dată reprezentanţii mass-media să dea dovadă de înţelegere în ceea ce ne priveşte şi să ne acorde liniştea şi decenţa cuvenite acestei situaţii “.

Tatăl fostului sportiv, Constantin Popescu, a murit la vârsta de 71 de ani, iar Gică Popescu a primit permisiunea de a participa la înmormântarea programată joi.

Înainte de a muri, tatăl lui Gică Popescu a spus cine crede că i-a „înfundat“ fiul. El era foarte afectat de situaţia băiatului său

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările