Când toată lumea îl atacă pe Novak Djokovici, tatăl liderului mondial a găsit vinovatul: „A făcut mult rău!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest haos creat în jurul proiectului Adria Tour, Srdjan Djokovici îl arată cu degetul pe bulgarul Grigor Dimitrov, primul dintre jucători care a anunţat că a fost testat pozitiv.

Chiar dacă fiul său a fost iniţiatorul proiectului, a fost cel care şi-a invitat colegii de circuit nu doar la meciuri de tenis, ci şi în club, la petrecere, la o miuţă de fotbal sau la cine la comun în Belgrad, Srdjan Djokovici este supărat pe Dimitrov, mai scrie „Tennis World USA“.

De ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat? Din punctul meu de vedere, Dimitrov este vinovat, pentru că a refuzat să se testeze în Zadar, a venit infectat de cine ştie unde. A făcut mult rău, asta afectează mult Croaţia, pe familia lui Novak şi Serbia în general“. 

Dimitrov evoluase însă şi la Belgrad, cu o săptămână înainte de etapa de la Zadar, şi chiar şi Novak Djokovici a refuzat să fie testat în Croaţia, preferând să meargă în Serbia, la medici în care avea încredere.

Novak Djokovici, Grigor Dimitrov, Borna Corici şi Viktor Troicki au ieşit pozitiv la testarea COVID după etapa croată a Adria Tour.

CITEŞTE ŞI:

OPINIE Novak Djokovici a făcut un mare bine omenirii: Lecţia pe care ne-a predat-o involuntar

Lumea tenisului, zguduită: Djokovici are coronavirus! Unde a făcut testul

Djokovici, desfiinţat după ce a organizat o „bombă“ cu COVID: „O decizie cretină!“

Serbia, un alt univers! Tribune pline-ochi, la turneul organizat de Novak Djokovici: Thiem a câştigat trofeul

VIDEO Petrecere de zile mari la Belgrad! Djokovici, Thiem şi Zverev au uitat de inhibiţii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite