Camelia Potec şi Mihai Leu au încurajat peste 400 de copii la crosul „Campionii Bucuriei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern FOTO Arhivă personală/Facebook
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern FOTO Arhivă personală/Facebook

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec a participat pentru al doilea an consecutiv la „Crosul pentru copiii din învăţământul gimnazial“, din cadrul proiectului „Campionii Bucuriei“, competiţie organizată de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, în colaborare cu Primăria oraşului Mioveni.

Camelia Potec l-a avut alături pe Mihai Leu, campion mondial la box în 1997 şi campion naţional la raliuri în 2003. Cele două legende ale sportului românesc i-au încurajat şi le-au acordat autografe celor peste 400 de elevi de la şcolile generale din Mioveni, care s-au întrecut pe categorii de vârste. Eu au fost premiaţi cu diplome, medalii şi premii în bani.  

Etapa finală a crosului sportiv „Campionii Bucuriei“ va fi organizată în oraşul Curtea de Argeş, în septembrie, în ziua de cinstire a Sfîntului Voievod Neagoe Basarab, ocrotitor al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului. „Am fost impresionată de motivaţia elevilor prezenti de a face sport. Felicitări tuturor!“, a scris Camelia Potec pe pagina sa de Facebook.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu, premii de excelenţă pentru Camelia Potec, Edwin Keleti, Dani Oţil şi Jurgen Schunn

Camelia Potec a fost la deschiderea sălii de gimnastică „Emilia Eberle“, din Arad

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite