Becali, jigniri pe bandă la adresa generalilor de armată: cum l-a catalogat pe Cătălin Zisu şi ce a dezvăluit despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Rămas fără marca Steaua şi gonit de la arena din Ghencea, finanţatorul campioanei pare tot mai departe de o împăcare cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei (CSA).

După perioada petrecută după gratii, Gigi Becali a avut o perioadă în care a dispărut din viaţa publică. Apoi, a redevenit acelaşi om care jigneşte pe bandă.

Chiar dacă în ultima perioadă s-a speculat că Steaua poate reveni pe arena din Ghencea în baza unei reconcilieri cu CSA, de fapt, lucrurile nu stau aşa. Iar intervenţia pe care Gigi Becali a avut-o, astăzi, la sport.ro, spune totul despre prăpastia existenţă între cele două tabere.

Ce a spus?

„Cu CSA am un proces. Mi-au stricat imaginea. M-au făcut puşcăriaş, infractor, hoţ, bandit şi nu ştiu cum. Nu înţeleg de ce se vrea să se distrugă tot în ţara asta. Am adus sute de milioane de euro din vânzarea de jucători. E un proces în care ei vor să nu mai folosim numele Steaua. Păi, cine să existe, dacă nu mai există Steaua? Talpan, Zisu şi Oprea? Zisu ce a făcut până acum? A pus în farfurii la miniştri. La Mangalia, îi punea în farfurie unui europarlamentar. Era ospătar! Şi aşa a luat grade. Nu ştiu unde vom juca, vom vedea“, a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite