Atenţie, Astra! Lyon a avut parte de un debut perfect de sezon în Ligue 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara Astrei din play-off-ul Europa League, Olympique Lyon, a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat din Franţa, câştigând cu 2-0 în faţa lui Rennes.

Astra are de ce să se teamă! Lyon, viitoarea adversară a giurgiuvenilor din play-off-ul UEFA Europa League, are parte de un start foarte bun de sezon. După două victorii în cupele europene, cu Mlada Boleslav, în turul 3 preliminar al Europa League, francezii au câştigat şi în campionat, scor 2-0, acasă, cu Rennes. 

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Malbranque (64), respectiv Lacazette (73 pen). Meciul a fost dominat copios de gazde, care în etapa viitoare se vor deplasa la Touluse, pentru duelul cu echipa românului Grigore. În prima etapă, Touluse a suferit un eşec, 2-3 pe terenul lui Nice.

Manşa tur a partidelor din play-off-ul Europa League se dispută pe 21 august, iar returul este programat o săptămână mai târziu. Astra va juca primul meci în deplasare, în vreme ce Petrolul va evolua în tur în faţa propriilor suporteri contra lui Dinamo Zagreb.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite