Salarii de la 300 la 1500 de euro la târgul de carieră Angajatori de Top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 5000 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul târgului de carieră Angajatori de Top, ediţia de toamnă, salariile puse la bătaie de companii pornind de la 300 de euro şi ajungând la 1500 de euro. Evenimentul are loc în Capitală în perioada 20-21 octombrie.

Potrivit organizatorilor, leafa este influenţată de nivelul de experienţă al candidaţilor, cerinţele jobului, industria în care activează compania şi departamentul în care este deschis jobul. Dacă pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii în intervalul 300-400 de euro, pentru poziţiile entry-level între 400 şi 500 de euro. În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 de euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia ajunge la 1000-1500 euro şi peste 1500 euro.

Însă pe lângă salarii, există şi o serie de alte beneficii cu care angajatorii încearcă să-i atragă pe candidaţi. Câteva dintre cele mai frecvente astfel de beneficii sunt: tichete de masă, asigurări medicale, bonus de performanţă, program de lucru flexibil, prime de Paşte / Crăciun, asigurări de viaţă, decontarea transportului, discount-uri pentru produsele/serviciile companiei, posibilitatea de a lucra de acasă, suport financiar pentru traininguri. 

„În cadrul evenimentului vor fi deschise poziţii pentru aproape toate specializările şi nivelurile de experienţă”, arată organizatorii. 

Prin urmare, cei interesaţi pot găsi joburi în departamente precum IT&C, Inginerie, Vânzări, Marketing, Achiziţii-Logistică-Aprovizionare, Controlul calităţii, Design, Juridic, PR, Comunicare, Resurse umane. 97% dintre companii au poziţii deschise în Bucureşti, însă, pe lângă joburile din Bucureşti companiile au şi planuri de relocare pentru candidaţii care vor sa lucreze în sediile din: Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgovişte, Braşov etc. 

Traininguri pentru angajaţi 

Pe lângă joburile deschise, în cadrul evenimentului participanţii se pot înscrie la peste 25 de SkillShop-uri care abordează subiecte precum: ce abilităţi şi competenţe este important să îţi dezvolţi, care este traseul pe care îl poate avea cariera ta, care sunt cele mai noi programe de internship&trainee. Acestea vor fi susţinute de companii de TOP precum P&G, DELL Technology, IKEA, Deloitte România, HP etc. 

De asemenea, pentru pasionaţii de tehnologie, TechTalks aduce 3 Conferinţe şi 3 TechLab-uri prin intermediul cărora participanţii vor fi implicaţi în rezolvarea unor studii de caz alături de profesionişti IT, în zone precum Software Development, IoT, Web, Mobile, Robotică. Companii precum Stefanini, Ubis, Wipro's automotive Center of Excellence, PTC, dar şi multe altele vor fi prezente în cadrul acestor sesiuni.

Prezenţa la eveniment este gratuită, iar pentru a aplica la cele 5000 de poziţii deschise, vizitatorii trebuie să îşi descarce CV-ului Barcode pe care îl pot accesa din contul lor, pe www.hipo.ro. 

O parte dintre companiile care pot fi întâlnite pe 20-21 octombrie la Sala Palatului sunt: ABS Software Development, Accenture, Adecco, Allianz Technology, AMOMA.com, Auchan Retail Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, British American Tobacco, Cameron Romania, Capgemini, Carrefour Romania, CCC - Competence Call Center, Comdata Group Romania, Computer Generated Solutions Romania, Concentrix, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell Technology, DRÄXLMAIER Group, DXC Technology, EUROMASTER, FINASTRA, G2Travel, Genpact, Grup Renault Romania, HP, IKEA, Ipsos, JTI Romania, Kaufland România, Lidl Romania, L'Oreal Romania, etc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite