Animal X şi Pacha Man celebrează diversitatea culturală în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animal X şi Pacha Man participă la cea de-a 6-a ediţie a Festivalului de muzică urbană Zaragoza Gobal, care va avea loc, în această toamnă, în oraşul spaniol care dă şi numele

Animal X şi Pacha Man participă la cea de-a 6-a ediţie a Festivalului de muzică urbană Zaragoza Gobal, care va avea loc, în această toamnă, în oraşul spaniol care dă şi numele evenimentului.
Zaragoza Global, cunoscut spaţiu de manifestare şi recunoaştere a artiştilor care ştiu să se facă renumiţi în ţările lor de origine, este un prilej de celebrare a diversităţii culturale. Pe 1 septembrie, Pacha Man va deschide seara dedicată României cu un concert live de reggae/rap, de 90 de minute. Accentul va fi pus pe melodii de pe cel mai recent album, "Contra Curentului", dar programul său include şi piese mai vechi. Alături de Pacha se vor afla Subsemnatu' (ca MC) şi Christu (ca DJ). Vor urma, tot cu un recital live de 90 de minute, Animal X. Cei şase membri ai trupei, care a revenit speculos pe piaţa muzicală românească, le vor arăta spaniolilor cum sună dance-ul românesc în 2006, iar show-ul lor va conţine atât hiturile care i-au făcut celebri, cât şi melodii noi. După concert, Animal X şi Pacha Man nu vor da fuga acasă, ci vor mai petrece câteva zile pe pământ spaniol. Pacha va vizita Barcelona, iar băieţii de la Animal X vor petrece o scurtă vacanţă în Madrid.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite