Tomac: Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru manipularea şi minciuna duse la paroxism

Tomac: Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru manipularea şi minciuna duse la paroxism

Preşedintele PMP Eugen Tomac. Foto: Eduard Enea.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru „manipularea şi minciuna duse la paroxism” prin afirmaţiile conform cărora aceştia ar fi fost trimişi în ţară pentru a da o lovitură de stat. El adaugă că ministrul Carmen Dan are obligaţia de a oferi public explicaţii referitoare la „enormităţile pe care le debitează".

Ştiri pe aceeaşi temă

„Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru manipularea şi minciuna duse la paroxism. A susţine că, pe 10 august, românii care au venit în ţară pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de Guvernul Dragnea-Dancilă au fost trimişi de statele din care provin pentru a da o lovitură de stat arată cât de limitaţi sunt aceşti oameni care conduc astăzi destinele României", scrie, sâmbătă, pe Facebook, Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, doar comuniştii îi priveau cu atâta ură şi dispreţ pe românii care nu mai suportau umilinţele regimului şi plecau din ţară, iar în România anului 2018, „nu există nicio diferenţă între linia de propagandă a fostului PCR şi cea a PSD".

„Prin aceste declaraţii, Carmen Dan insultă, în mod direct, statele cu care avem relaţii speciale, fiind împreună parte a Uniunii Europene şi a NATO. Cum pregătim noi Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, acuzându-i pe europeni că ne trimit cetăţenii în ţară pentru a schimba cu forţa ordinea în stat?", mai scrie Tomac.

El adaugă că ministrul de Interne, Carmen Dan, are obligaţia de a oferi public explicaţii referitoare la „enormităţile pe care le debitează".

„Să ne explice, de asemenea, de ce insistă în a minţi şi a aduce, în mod constant, deservicii României? De ce insistă, cu atâta încrâncenare, să arunce totul pe umerii unor conaţionali care au vrut doar sa tragă un semnal de alarmă actualei guvernări care împinge ţara în afara Uniunii Europene. Români, indiferent unde locuiţi, România este ţara voastră. Daţi-o în judecată pe această impostoare care s-a agăţat de scaunul ministerial şi vă denigrează, în numele statului român, acuzându-vă de tentativă de lovitură de stat. Astfel de acţiuni nu pot rămâne nepedepsite. Demnitatea românilor este mai presus de iresponsabilitatea unor politicieni cu minte îngustă", îşi încheie postarea Eugen Tomac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: