Rareş Bogdan, la mitingul PNL din fieful lui Dragnea: PSD a spus un singur adevăr - România merită mai mult. Să nu vă fie frică, Dragnea va pica direct în nas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Candidatul PNL Rareş Bogdan a spus, sâmbătă, la mitingul liberarilor de la Alexandria, că a venit alături de Ludovic Orban pentru a elibera Teleormanul de "neobolşevicii lui Liviu Dragnea".

„În şapte ani de când guvernează România, Liviu Dragnea şi ai săi au spus un singur adevăr, unul singur: România merită mai mult. Da, România merită mult mai mult decât PSD, România merită mult mai mult decât Dăncilă, merită mult mai mult decât Carmen Dan, decât Liviu Dragnea, decât Eugen Nicolicea, decât Codrin Ştefănescu, decât «Mitralieră» Rădulescu, decât Şerban Nicolae, decât Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. Să nu vă fie frică, să nu vă fie frică, pentru că Liviu Dragnea pică şi va pica direct în nas, mult mai repede decât îşi închipuie cei care îl susţin", a afirmat Rareş Bogdan.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că PNL garantează că fiecare român va fi respectat.

"Cum conduc ei, dragii mei? Ştiţi foarte bine, în Teleorman, ştiţi foarte bine cum conduc în DB, ştiţi foarte bine cum conduc în Argeş, ştiţi foarte bine cum conduc în Ialomiţa, în Prahova mai puţin că lumea e mai educată şi...e o populaţie urbană. Îşi bat joc de oameni, îi sperie pe toţi oamenii care au frică faţă de Dumnezeu, îi sperie că nu le mai dau ajutoare sociale (...) Asta fac ei, conduc călcând în picioare voinţa şi demnitatea fiecărui român", a afirmat Orban.

La finalul mitingului, reprezentanţii PNL au plecat la o plimbare prin Alexandria, având buchete de lalele galbene, pe care le-au împărţit trecătorilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite