PSD pune tunurile pe Gorghiu, în urma unei declaraţii privind tragedia de la Matei Balş: „Festivalul idioţenilor”. Ce declaraţie neinspirată a făcut senatoarea PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatoarea Alina Gorghiu. FOTO Arhivă personală
Senatoarea Alina Gorghiu. FOTO Arhivă personală

Mai mulţi lideri PSD o critică pe Alina Gorghiu după ce aceasta a publicat un mesaj în care afirma că pandemia şi incendiul de la „Matei Balş” au reuşit să unească şi mai mult echipa aflată acum la guvernare.

„Campania de vaccinare anti-Covid-19 şi incendiul de la Matei Balş au făcut coaliţia de guvernare să fie mai unită, ne-a ajutat să funcţionăm mai bine şi să fim mai solidari. Eu văd un efort colectiv al coaliţiei de acum încolo, pentru a acţiona în domenii esenţiale pentru societate, cum e starea spitalelor, sistemul sanitar în ansamblul său”, a scris pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu, vicepreşedintă a Senatului. 

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romaşcanu, a criticat-o public pe senatoarea Alina Gorghiu pentru mesajul transmis pe Facebook. „Pe ei îi uneşte DEZASTRUL! Pe ei îi unesc românii morţi! Cum spunea şeful dvs. de facto, ”a trebuit să moară oameni” ca să funcţionaţi mai bine... Fiind ocupată cu transformarea negrului în alb, nu vede catastrofa pe care o lasă în urmă: oameni decedaţi, economie în derivă, sistem sanitar prăbuşit”, a afirmat Romaşcanu, care a cerut demisia lui Vlad Voiculescu. „Festivalul idioţenilor” a fost completarea făcută de liderul PSD în mesajul său.

O reacţie dură la adresa lui Gorghiu a avut şi fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici. „Dna Gorghiu, senator PNL, poate lua premiul pentru cea mai cinică declarație! Sunt curios cum poate considera un parlamentar ales de români, o tragedie ca fiind un ajutor”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite