Petrecere de Crăciun în curtea PSD. Prima apariţie publică a lui Liviu Dragnea cu iubita sa de 24 de ani

Petrecere de Crăciun în curtea PSD. Prima apariţie publică a lui Liviu Dragnea cu iubita sa de 24 de ani

Liviu Dragnea vorbeşte cu Gabriela Firea. Iubita sa (cu fular roşu în jurul gătului) îl ascultă atentă FOTO Adevărul

Cu trei zile înainte de Crăciun, social-democraţii au organizat o petrecere, cu vin fiert, şorici, colindători şi muzică românească, în curtea sediului PSD din Kiseleff. Cu această ocazie, liderul PSD s-a afişat, pentru prima dată, cu partenera sa de viaţă, Irina, în vârstă de doar 24 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Social-democraţii au fost colindaţi de mai multe grupuri de colindători, toţi îmbrăcaţi în costume populare româneşti. În curtea sediului PSD din Kiseleff au fost întinse mese cu vin fiert, şorici, cozonaci şi alte preparate româneşti. Pe Moşul a făcut preşedintele PSD Liviu Dragnea, care a împărţit cadouri cetelor de colindători, aduşi cu microbuzele de către primarii de Sectoare. 

Social-democratele au întins chiar şi o horă în curtea sediului PSD din Kiseleff, luminat cu multe beculeţe albe. Liviu Dragnea nu s-a prins în horă, însă în locul lui a dansat pe muzică populară iubita sa, Irina Alexandra Tănase, în vârstă de numai 24 de ani. A fost pentru prima dată când Dragnea s-a afişat în public cu iubita sa, mai tânără cu 30 de ani. 

Cu un fular roşu înfăşurat în jurul gâtului, partenera de viaţă a lui Dragnea a stat tot timpul cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. În jurul său au roit însă şi celelalte social-democrate strânse în curtea sediului PSD: deputatul PSD Ana Birchall, Olguţa Vasilescu şi Doina Pană. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: