Panou luminos pe care scrie „trafic de influenţă” şi „#Câine”, pe magazinul Cocor, vizavi de sediul de campanie al candidatului PNL-USR PLUS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginea unui panou luminos amplasat pe magazinul Cocor din Capitală şi pe care scrie ”trafic de influenţă” şi ”Câine”, aluzie la acuzaţiile aduse lui Nicuşor Dan în campania electorală, a fost postată pe Facebook de Ciprian Ciucu, candidat PNL la Primăria Sectorului 6, acesta acuzând PSD şi pe Gabriela Firea că se află la originea acestei „mizerii ilegale”. Sediul de campanie al lui Nicuşor Dan se află vizavi.

”Ce mizerie ilegală!!! Firea, noaptea ca hoţii. PSD joacă murdar până la capăt! Veniţi la vot!!!”, a scris Ciprian Ciucu pe Faceboo, postând imaginea care rula pe panoul luminos de pe magazinul de vizavi de sediul de campanie al lui Nicuşor Dan.

În urmă cu 11 ore, Gabriela Firea scria pe Facebook: ”Ura nu poate determina construcţie sau ceva benefic. Gânduri senine!”.

Nicuşor Dan a fost acuzat în campanie că a intervenit la Primăria Sectorului 4 în favoarea unui controversat om de afaceri, Mihai Mitrache, supranumit ”Câine”, în legătură cu demolarea unui imobil al acestuia din Orăşelul copiilor. Discuţiile pe această temă între Nicuşor Dan şi consilierul primarului PSD al sectorului 4 au fost făcute publice de Dana Budeanu, o apropiată a Gabrielei Firea. DNA a declanşat deja o anchetă în acest caz ca urmare a plângerii depuse de mai mulţi parlamentari PSD.

Ecranele de pe faţada clădirii Cocor au fost utilizate de Firea cu mai multe ocazii. În 16 august, într-o postare pe Facebook, ea îşi invita susţinătorii  să publice un selfie în comentariile la postarea sa , însoţit de o frază în care aceştia să îşi arate ataşamentul faţă de Bucureşti, promiţând că vor fi alese cât mai multe dintre mesaje şi vor fi incluse într-un material care rula pe ecranele de pe faţada clădirii Cocor.

”Vreau să arătăm, împreună, ce înseamnă un Bucureşti al oamenilor. Oraşul nostru are suflet, nu este doar o adunare de clădiri”, explica Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite