Paleologu răspunde la atacurile lui Caramitru: Citesc şi mă imunizez. Sunt uimit de atâta violenţă a atacurilor

Paleologu răspunde la atacurile lui Caramitru: Citesc şi mă imunizez. Sunt uimit de atâta violenţă a atacurilor

Teodor Paleologu - FOTO Eduard Enea

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a răspuns sâmbătă la atacurile venit din partea unor simpatizanţi ai USR, dar şi din partea lui Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna. „Sunt uimit de atât violenţă a atacurilor. Nu mă afectează”, a explicat Paleologu la Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Au venit dintre useriştii de rit barnist, au venit atacuri care depăşesc în violenţă ce s-a spus despre mine în 2012 de Antena 3. Sunt uimit de atâta violenţă a atacurilor. Nu mă afectează. Era regele Mitridate care în fiecare zi lua o porţie de otravă să se imunizeze la otravă. Aşa şi eu. Mai citesc ce scrie Caramitru şi mă imunizez. În ce priveste relaţia cu USR, voi fi un partener loial, o coaliţie largă ar fi una din care îmi doresc să facă parte PNL, USR, UDMR- sper să se mai lepede de anumite amiciţii din ultima vreme”, a afirmat Theodor Paleologu.

Reacţia acestuia vine în contextul în care Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna l-a atacat pe Paleologu, spunând despre acesta că este un „egocentrist trist”.

„Cu discurs cât de cât anti-sistem, îl conving pe un egocentric trist, Paleologu, să între în cursă, fără şanse, ca să prosteasca 5 -6% din oameni să îl voteze - să rupă voturi de la opoziţia reală, dau ordin pe unitate la toţi «acoperiţii» din presă să vă bage în cap să nu cumva să votaţi iar USR/PLUS”, scria Caramitru pe Facebook.

Acesta a revenit apoi cu un alt mesaj în publicat o fotografie din campania Elenei Udrea şi una a lui Theodor Paleologu, scriind „Programul PMP rămâne la fel - educaţia. Bravo. Şi logo-ul la fel. Doar persoana a fost schimbată. «Casting-ul». Cu şanse la fel şi atunci şi acum. Candidatul era însă mai distractiv data trecută”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: