Oana Lovin „Sparanghel” şi Adriana Bahmuţeanu au făcut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand
Clotilde Armand

Adriana Bahmuţeanu (candidat la Primăria Sectorului 1) şi Oana Lovin (agitatoare PSD) au făcut circ la evenimentul de lansare a candidaturii lui Clotilde Armand pentru Sectorul 1. Oana Lovin a scandat la portavoce trivialităţi împotriva PNL şi USR. La eveniment a fost prezent şi premierul Ludovic Orban, apostorfat şi el de binomul Bahmuţeanu - Lovin.

”Dragi colegi, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a afirmat Ludovic Orban marţi după-amiază la evenimentul de prezentare a proiectelor propuse de Clotilde Armand pentru dezvoltarea Sectorului 1.

Şeful Executivului a mai spus că Sectorul 1 a fost cel mai prost administrat sector din Bucureşti şi riscă să ajungă aproape de nivelul Sectorului 5.

„Sectorul care are cele mai mari resurse şi investiţii e cel mai prost administrat din tot Bucureştiul şi riscă să fie dus la nivelul Sectorului 5. În afară de spitale pe hârtie, panseluţe şi asfalt care a ţinut până la prima ploaie şi toate prostiile făcute din lume făcute de primarul Sectorului 1, acesta nu a făcut nimic. Faceţi campanie din casă în casă, să punem punct acestui dezastru”, a conchis Orban.

Oana Lovin: „Ciuma roşie ţi-a dat pensie, tataie, nu PNL. PNl ţi-a dat m***. Asta ţi-a dat”. „Doamna Clotilde, de unde aţi avut bani casă în centrul Bucureştiului. Vreţi să faceţi lobby pentru Franţa, să câştige proiecte”. „Au venit securiştii în ţară. Domnul Burduja, e bine că a falimentat tăticul Bancorexul”

O persoană s-a dus la Oana Lovin şi a întrebat-o: „Nu sunteţi Oana Lovin, videochatista cu sparanghelul?”
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite