VIDEO Moment şocant la PSD. Marcel Ciolacu a început să tremure şi a fost la un pas de leşin. E la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a început să tremure brusc în timpul unei conferinţe de presă. Ciolacu a fost la un pas să se prăbuşească. A avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. A fost chemată ambulanţa la sediul PSD, dar, între timp, Marcel Ciolacu şi-a revenit. A plecat din sediul PSD însoţit de un coleg şi a mers direct la spitalul militar din Capitală.

UPDATE Marcel Ciolacu a stat câteva minute în sala de conferinţă de presă, apoi şi-a revenit. Liderul social-democrat a plecat de la sediul partidului însoţit de un coleg. Va merge la spital, potrivit biroului de presă al PSD. 

Marcel Ciolacu susţinea o conferinţă de presă în care prezenta o serie de măsuri propuse de PSD pentru relansarea economiei şi ataca Guvernul. ”Guvernul nu mai are bani în buget pentru pensii şi salarii pentru că investitorii şi-au pierdut încrederea. Iohannis a început deja să vorbească de austeritate. Ne aşteaptă tăieri de pensii şi salarii. Iohannis a livrat doar răfuieli politice”, a apucat să spună Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite