Mihai Fifor, apel la fairplay în PSD: Congresul acesta nu trebuie sa fie despre funcţii

Mihai Fifor, apel la fairplay în PSD: Congresul acesta nu trebuie sa fie despre funcţii

Mihai Fifor FOTO Inquam Photos/ George Calin

Cu două zile înaintea Congresului PSD, Mihai Fifor, candidat la funcţia de secretar general al partidului, a făcut un apel la colegii de partid şi le-a transmis că „acest congres nu trebuie să fie despre funcţii” şi că membrii ar trebui să rămână uniţi, indiferent de rezultatul votului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Congresul acesta nu trebuie să fie despre funcţii. Congresul nostru trebuie să fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor românilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid născut dintre oameni şi total dedicat lor”, a afirmat Fifor pe Facebook.
 
Purtătorul de cuvânt PSD a mai afirmat că face un apel la contracandidaţii săi pentru funcţia de secretar general şi că indiferent de câştigător, aceştia ar trebui să rămână uniţi.

„Tocmai de aceea, fac un apel şi la contracandidaţii mei, ca indiferent cine va câştiga, să rămânem uniţi şi să ne sprijinim reciproc în viitoarele încercări electorale. Dacă voi câştiga această competiţie onorantă, îi voi invita pe colegi ca, de a doua zi după Congres, să lăsăm orice orgolii deoparte şi împreună, într-o echipă PSD redutabilă şi performantă, ca întotdeauna, să trecem la treaba pentru reconstrucţia partidului nostru”, a adăugat social-democratul.

Senatorul PSD Mihai Fifor a anunţat miercuri că şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD. Întrebat dacă are susţinerea premierului, Fifor a răspuns: „Sper că da“. Potrivit unor surse politice, Fifor s-a asigurat că are sprijinul Vioricăi Dăncilă înainte de a-şi depune candidatura. Iniţial, Marius Dunca, liderul PSD Braşov, era favorit pentru funcţia de secretar general al PSD.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: