Marian Oprişan îşi recunoaşte înfrângerea: Am sufletul împăcat. Mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea

Marian Oprişan îşi recunoaşte înfrângerea: Am sufletul împăcat. Mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea

Marian Oprişan. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Marian Oprişan, şef al CJ Vrancea timp de 20 de ani, şi-a recunoscut înfrângerea politică de la aceste locale, când a pierdut în faţa senatorului Cătălin Toma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Oprişan a adresat un mesaj românilor din Vrancea în care îşi recunoaşte înfrângerea în faţa senatorului Cătălin Toma.  

Redăm mesajul de pe Facebook al lui Marian Oprişan:

Dragii mei vrânceni,

Vă mulţumesc din suflet, tuturor!
Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţă în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat.
Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră.
Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia.
Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările