Ludovic Orban: PPE va arăta că este pregătit să continue programul de dezvoltare a Europei

Ludovic Orban: PPE va arăta că este pregătit să continue programul de dezvoltare a Europei

FOTO Raluca Turcan / Facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Sibiu,că la reuniunea Partidului Popular European (PPE) se va defini o viziune clară asupra viitorului Europei şi că va pregăti un program de asigurare a unei Europe unite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Orban a precizat că la reuniune vor fi prezenţi preşedintele PPE, Joseph Daul, şi secretarul general PPE, Antonio Lopez-Isturiz,, împreună cu candidaţii partidului la Parlamentul European şi reprezentanţi PNL din administraţia locală.

„La această reuniune vom dezbate agenda europeană, vom discuta despre alegerile europene şi de asemenea, despre viziunea Partidului Popular European asupra viitorului Europei pentru o Europă puternică, democratică, apropiată de cetăţean, o Europă competitivă, o Europă care să ofere o şansă fiecărui cetăţean al Europei”, a declarat Ludovic Orban.

Mai departe, preşedintele PNL a subliniat importanţa summitului de mâine şi a amintit că printre alţii, vor mai pardicipa preşedintele PPE, Joseph Daul, Klaus Iohannis, Angela Merkel, numeroşi premieri europeni şi lideri ai instituţiilor europene precum preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk şi preşedintele Parlamentului European Antonio Tajani.
 
„În cursul acestei reuniuni importante, cruciale, a Partidului Popular European, Partidul Popular European va defini o viziune clară asupra viitorului Europei şi va arăta că este pregătit să continue programul de dezvoltare a Europei, de întărire a Europei, programul de apropiere a Europei de cetăţenii săi şi de asemenea, un program de asigurare a unei Europe unite care să fie extrem de competitivă pe plan mondial”, a conchis Orban.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: