Dragnea şi-a adus aminte de ziua lui Ponta: Să ai un an mai bun şi fără nedreptăţi! Ponta: Îmi doresc să nu mă mai las folosit de cei superficiali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Victor Ponta şi Liviu Dragnea FOTO Facebook
Fostul premier Victor Ponta şi Liviu Dragnea FOTO Facebook

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a revenit pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj pentru Victor Ponta, cu ocazia zilei sale de naştere, după ce i-a dedicat o postare poetului George Coşbuc.

„La mulţi ani, Victor! Să ai un an mai bun şi fără nedreptăţi!“, i-a urat Liviu Dragnea lui Victor Ponta, de ziua sa de naştere. 

Anterior, Dragnea a scris un mesaj care să marcheze trecerea a 150 de naid e la naşterea poetului George Coşbuc. „Astăzi se împlinesc 150 de ani de la naşterea lui George Coşbuc, "poetul rasei noastre" cum l-a numit atât de bine Nichifor Crainic. Ar fi o contradicţie în sine să-i spunem "La mulţi ani!" unui spirit nemuritor. Dar cred că e o foarte bună ocazie să urăm "La mulţi ani!" poeziei româneşti şi fiinţei noastre naţionale“, a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook. 

Fostul premier Victor Ponta împlineşte, astăzi, vârsa de 44 de ani.  „Mulţumesc tuturor celor care au un gând bun şi o urare pentru mine în această zi! Îmi doresc că în anii care vin să fiu mai bun decât în anii care au trecut-sper să fac mai mult bine decât până acum, mai puţine greşeli, să fiu mai mătur şi altruist, să am mai mult grijă de cei care chiar ţin la mine şi să nu mă las din nou minţit şi folosit de cei egoişti şi superficiali! La mulţi ani tuturor celor care azi îşi serbează ziua de naştere“, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite