Dăncilă: „Declaraţia preşedintelui şi modul în care s-a exprimat nu au făcut decât să mă dezamăgească”

Dăncilă: „Declaraţia preşedintelui şi modul în care s-a exprimat nu au făcut decât să mă dezamăgească”

FOTO Inquam

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis ca reacţie la anunţul său privind mutarea ambasadei României la Ierusalim şi modul în care acesta s-a exprimat nu au făcut decât să o dezmăgească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea s-a declarat dezamăgită că preşedintele a invocat "ignoranţa".

"Eu am avut o abordare corectă", a spus Dăncilă, amintind că nu a "angajat cu nimic", spunând că a precizat, în discursul rostit în SUA  o decizie va fi luată după finalizarea analizei de către toţi  actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că ar vrea să aibă o discuţie cu preşedintele Iohannis.

"Cred că trebuie să luăm în calcul ce câştigă România şi ceea ce pierde", a subliniat Dăncilă, adăugând: "Eu cred că România va avea de câştigat prin această decizie".

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că prin declaraţiile referitoare la mutarea Ambasadei României la Ierusalim, prim-ministrul Viorica Dăncilă demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranţă în domeniul politicii externe. Iohannis o acuză pe Dăncilă că se grăbeşte să facă anunţuri publice fără să existe o decizie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: