Alegeri prezidenţiale 2014. Dubi citeşte „Adevărul” şi Macovei face cea mai ciudată poză din campania electorală

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei şi jucătorii de fotbal american
Monica Macovei şi jucătorii de fotbal american

Duminica asta am descoperit că motanul Monicăi Macovei e fan Adevărul, iar candidatul comuniştilor are o echipă care învaţă pe braţe Photoshop-ul. Nu răspundem pentru fabricile de confecţii vizitate de Tăriceanu.

Monica Macovei citeşte constant Adevărul, ceea ce-mi place. Aflu aşa că avem doi cititori în plus - Macovei şi motanul ei Dubi. De asemenea, Monica Macovei candidează cu succes şi cu mari şanse la cea mai ciudată poză de campanie.

image

Imaginea e mai sus şi e cu mai mulţi jucători de fotbal american. Probabil încercând să sugereze că va lupta până la capăt pentru justiţie. În orice caz, un sfat şi pentru doamna Macovei -  pozele de campanie nu se fac cu telefonul mobil şi, în orice caz, nu se fac noaptea.

Pentru Victor Ponta, plecat în turneu european la Torino şi Madrid, avem un mesaj - aveţi grijă că nu toată lumea va fi simpatică. Nu putem să reproducem aici mesajul pe care l-am găsit pe grupul Români în Spania legat de vizita lui Ponta, dar spunem cam atât: oamenii vor să-l prindă şi să-i dea la .. mure.

Elena Udrea şi merele ei. Ehe… Am primit multe mesaje de la susţinătorii ei după ce am pomenit de mere. De asemenea, ţin să menţioneză că lupa mea a văzut deja cine comentează şi cine o susţine pe Elena Udrea aici în comentarii. Între noi fie vorba, ne ştim toţi, da? Nu vrem să folosim cuvinte dure, cum ar fi postac, dar pe la colţuri aşa se şopteşte.

image

Despre Elena Udrea, numai de bine, nu? Ieri am comentat de mere şi observăm că sunt în continuare pe mese, dar nu în braţe. În mână în schimb are altceva. Întrebarea cea mai arzătoare a acestei campanii - şi-a cumpărat cumva Elena Udrea iPhone 6? Sigur, cel cu care-şi face selfie-ul de mai jos e un iPhone 6.

Ruxandra Dragomir, un mesaj şi pentru tine - ne e dor de clipurile din culise. Nu mai ştim să râdem fără ele.

image

Îl apreciem pe Teodor Meleşcanu pentru că descoperă Facebook la vârsta lui. Tot la vârsta lui, susţinem să se ducă să dea like la poze cu pisici. Între timp, a ajuns la 2.500 de Like-uri.

image

Călin Popescu Tăriceanu e la Chişinău. Avertizăm toţi cititorii moldoveni, care lucrează la fabrici de confecţii că va veni şi rândul lor!

Ştiaţi că există un candidat pe numele său Constantin Rotaru? E de la socialişti şi vrea reînfiinţarea Partidului Comunist Român. Comunişti din toată lumea, învăţaţi Photoshopul!

image

Tweets by @Alege2014

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite