Un cuplu de români a fost reţinut la Valencia pentru că a încercat să-şi vândă fiica cu 5.000 de euro

Un cuplu de români a fost reţinut la Valencia pentru că a încercat să-şi vândă fiica cu 5.000 de euro

Poliţiştii din Valencia i-au reţinut pe cei doi români FOTO Arhivă Adevărul

Un cuplu de români a fost reţinut de poliţiştii spanioli la Valencia, cei doi fiind suspectaţi că, în schimbul sumei de 5.000 de euro, ar fi intenţionat să îşi vândă fiica în vârstă de doar o săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de a se naşte copilul, taăl acestuia a mers în România pentru a stabili detaliile cu cumpărătorii, spun anchetatorii. Tatăl, în vârstă de 43 de ani, şi mama, în vârstă de 38 de ani, au fost acuzaţi de abuz de relaţii familiale, potrivit Mediafax care citează El Pais.

Cei doi s-ar fi decis să îşi vândă fiica încă de la început, femeia rămânând însărcinată cu acest scop, potrivit poliţiei. Bărbatul a luat legătura cu posibilii cumpărători pe Internet.

Acesta nu este primul caz de acest tip din Valencia. În februarie, un judecător din Benidorm a condamnat la un an de închisoaere şase persoane pentru că au participat la vânzarea unui bebeluş în schimbul a 5.000 de euro.

Magistratul a condamnat mama, cuplul care a cumpărat copilul şi alte trei persoane care au intermediat afacerea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: