Percheziţii de amploare în Bucureşti, într-un dosar de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetă de amploare în Capitală   FOTO: Adevărul
Anchetă de amploare în Capitală   FOTO: Adevărul

20 de percheziţii, la care participă sute de oameni ai legii, au loc în această dimineaţă în Bucureşti, într-un dosar ce vizează mai mulţi interlopi acuzaţi de tentativă de omor, într-un dosar din februarie 2014. În total, vor fi puse în executare 26 de mandate de aducere.

UPDATE: Percheziţiile vizează un dosar de tentativă de omor din februarie 2014, în care ar fi implicaţi mai mulţi interlopi.

„În această dimineaţă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din cadrul Poliţiei Capitalei efectuează 20 de percheziţii domiciliare, inclusiv la sediile a două societăţi comerciale, urmând a fi puse în executare 26 de mandate de aducere”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

La activităţile desfăşurate participă 10 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, susţin oamenii legii.

„Acţiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, infracţiune cu privire la care, la începutul lunii februarie 2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale”, mai arată aceştia.

Cercetările s-au efectuat cu sprijinul tehnic de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, al Departamentului de Informaţii şi Protecţia Internă – M.A.I. şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R, potrivit Poliţiei Capitalei.

Ştire în curs de actualizare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite