Ministrul italian de Interne anunţă că 13 violatori, hoţi şi proxeneţi de origine română au fost trimişi cu un avion la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Treisprezce români condamnaţi în Italia pentru diferite infracţiuni, cum ar fi viol, omor sau tâlhărie, au fost trimişi marţi la Bucureşti, scrie publicaţia italiană „Il Giornali“. Ministrul de Interne Matteo Salvini a comentat în stilu-i caracteristic această informaţie.

„Un zbor Roma-Bucureşti întoarce în România 13 deţinuţi condamnaţi pentru violenţă sexuală, omor, ţinere în sclavie, tâlhărie, tăinuire, sechestru de persoane, exploatarea prostituţiei! Sunt fericit că şi pe acest front realizăm ceea ce am promis. Criminalii străini găzduiţi în puşcăriile noastre trebuie să-şi execute pedeapsa în ţara de origine“, a scris Salvini pe pagina sa de Facebook, adăugând hashtagul #dalleparoleaifatti, adică „#delavorbelafapte“.

Sub mesaj, el a furnizat un lik către un articol din „Il Giornale“ cu titlul: „Repatriaţi 13 deţinuţi români. Salvini: «Acesta este doar începutul»“.

Imagine indisponibilă

Captură Facebook/ @salviniofficial

Il Giornale scrie că 13 români condamnaţi în Italia pentru diferite infracţiuni, cum ar fi viol, omor sau tălhârie, se întorc în ţara de origine pentru a-şi executa pedepsele. Este vorba de un prim pas în planul lui Salvini de a repatria străinii din închisorile Italiei, notează publicaţia sus-menţionată.

Salvini, care conduce partidul de extremă dreapta Liga, a făcut campanie cu această promisiune în alegerile din primăvara anului trecut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite