Evacuări la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală: pacienţii, scoşi dintr-un salon ATI inundat de fum de la o lampă cu neon defectă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Doi pacienţi au fost evacuaţi duminică seară dintr-un salon al spitalului Sfântul Pantelimon, după ce încăperea s-a umplut de fum din cauza unui corp de iluminat defect.

UPDATE: „La Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienţi au fost mutaţi în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” - se arată în comunicatul transmis de conducerea Spitalului Sfântul Pantelimon.

***

Din primele informaţii, este vorba despre trei pacienţi care au fost evacuaţi dintr-un salon unde un corp de iluminat cu lampi de neon s-a defectat şi  salonul s-a umplut cu fum, fără a fi produsă şi vreo flacără.

Managerul spitalului a declarat, potrivit Digi 24 că cei trei pacienţi au fost evacuaţi în siguranţă pe hol, iar după verificările necesare aceştia vor putea intra din nou în salon.

Incidentul apare la două zile după incendiul de la Institutul Matei Balş, unde şapte persoane şi-au pierdut viaţa. 

Ministerul Sănătăţii a făcut publice, duminică, notele-raport cu privire la aspecte din domeniul apărării împotriva incendiilor din anii 2019 şi 2020. Circa 18 obiective din Bucureşti-Ilfov funcţionau fără autorizaţie la incendiu, printre care şi câteva pavilioane ale Institutului Matei Balş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite