Concert Roger Waters. Atenţie! În Capitală sunt şanse mari să plouă, iar organizatorii interzic umbrele la show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii susţin că sunt şanse mari să plouă diseară în timpul concertului „The Wall”, susţinut de legendarul solist Roger Waters. Aşadar, fanii Pink Floyd care au bilete la spectacol sunt sfătuiţi să-şi pună în genţi şi pelerine deoarece le va fi interzis accesul cu umbrele la concert.

Potrivit meteorologului de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în această seară, şansele de precipitaţii sunt de 60%. Nu este exclus să bată vântul şi să fie descărcări electrice, însă nu vom avea parte de furtună. 

Temperatura maximă care se va înregistra în această seară în Capitală va fi de 18 grade Celsius.

Acces, reguli şi restricţii

Accesul publicului în Piaţa Constituţiei unde va cânta Waters se va face începând cu ora 17.00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita aglomeraţia de la porţile de acces.

Biletul achiziţionat permite accesul o singură data în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto de orice tip sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. 

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi aproximativ 190 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia spectatorilor la concertul artistului internaţional „Roger Waters”, care va avea loc mâine între orele 20.00 – 23.00, în Piaţa Constituţiei. Concertul va aduce şi restricţii în trafic.

Concertul aduce şi restricţii în trafic

Plecarea publicului la sfârşitul spectacolului se va face pe direcţiile principale pe care a sosit (B-dul Naţiunile Unite, B-dul Unirii şi Calea 13 Septembrie).

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va închide circulaţia rutieră pe Bd-ul Unirii, între bd-ul I.C. Brătianu şi bd-ul Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe bd-ul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi bd-ul Naţiunile Unite, în perioada 26 august a.c. orele 00,00 şi 29 august a.c. orele 08.00, cu asigurarea traversării bd-ului Unirii către bd-ul Regina Maria.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite