Şpăgarii AC/DC, concediaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat ieri că angajaţii de la Vama Nădlac (Arad) care au cerut mită şoferilor care transportau echipamentul de concert al rockerilor australieni au plătit cu funcţia. Adriana Bălan, Elisabeta Miuţescu, Haliţchi Kasimir şi Andreea Vlai au fost demişi ieri. Ultima este nora unui fost procuror-şef din Arad.

Reprezentanţii firmei care au transportat echipamentele AC/DC au reclamat că la ieşirea din ţară li s-au cerut rovinietele pentru perioada de şedere în ţară, iar pentru că nu le-au avut, controlorii de trafic de la Agenţia de Control şi Încasări Nădlac le-au cerut câte 50 de euro pentru fiecare camion.

Mai citeşte şi:

„Caracatiţa“ în care a intrat şpaga de la AC/DC

Scandalul de la mijlocul lunii mai a zguduit Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, care a deschis o anchetă internă. Ministrul Radu Berceanu a anunţat, ieri, rezultatul verificărilor.

„Toţi cei care erau în tură au fost daţi afară", a spus Berceanu. Iniţial, s-a vorbit inclusiv de o demitere a lui Ioan Maliţa, cel mai vechi şef de Direcţie Regională de Drumuri şi Poduri din ţară.

„Măsurile se vor răspândi, iar dacă lucrurile nu vor fi repede puse la punct se va ajunge şi la domnul Maliţa", a mai spus Berceanu. Şefa directă a „şpăgarilor AC/DC", Olasz Ildiko, a scăpat de valul de demiteri.

 „Nu ştiu nimic. Nu am primit nimic oficial. Am act intern scris că nu pot da nicio declaraţie de presă", a spus Olasz Ildiko.

Noră de procuror pusă pe liber

Printre cei patru angajaţi care au fost demişi se află şi Andreea Vlai, nora fostului procuror-şef de la Secţia Penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, George Vlai. Fiul acestuia, Adelin Vlai, a fost şi el implicat într-un scandal similar la Vama Albiţa.

În urma acestuia, fiul procurorului a fost demis.„Nu au respectat procedurile din fişa postului", a spus şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Ioan Maliţa, referindu-se la cei patru angajaţi demişi.

" Nu ştiu nimic. Nu am primit nimic oficial. Nu pot da nicio declaraţie de presă. "
Olasz Ildiko
şefa Agenţiei de Control
şi Încasări Nădlac

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite