VIDEO Se caută proiectant pentru Oraşelul Copiilor din sectorul 4! Vezi cum va arăta noul parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vechiul parc al copiilor din sectorul 4 va fi modernizat până la jumătatea anului viitor, promite primarul Cristian Popescu Piedone. Până atunci, însă, se caută un proiectant.

50.000 euro este dispusă primăria sectorului 4 să cheltuiască, potrivit unui anunţ publicat în sistemul electronic de achiziţii publice. O roată de aproape 150 de metri înălţime, o plajă artificială, două piscine şi alte bazine cu apă pentru adulţi sunt doar câteva dintre noutăţile care vor apărea de la anul.
Parcul va mai avea un canal navigabil pentru bărci şi biciclete, o sală de sport și o bibliotecă suspendată. În plus, pe aleea prinicpală a parcului va fi realizată o fântână arteziană cu jocuri de apă şi lumini.

VIDEO: Cum arată proiectul, în format 3D

Va fi modernizată pista de kart, vor fi construite o sală de sport de 600 metri pătraţi, un centru de recreere şi o hală încălzită în formă de castel unde copiii se vor putea juca iarna.

Centrul Orăşelului Copiilor va reprezenta cea mai mare atracţie. Conform planurilor primăriei acolo se vor construi o scenă pentru spectacole, o fântână arteziană pietonală şi un ecran cu apă. Jeturile fântânii arteziene vor atinge până la zece metri înălţime.

Întregul proiect este estimat la aproximativ 6 milioane de euro. Suma va fi alocată din bugetul local Sector 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite