Buletin de mall. Primul mall din Bucureşti împlineşte 14 ani

Buletin de mall. Primul mall din Bucureşti împlineşte 14 ani

Bucuresti Mall împlineşte 14 ani de la deschidere şi oferă reduceri clienţilor. FOTO Bucureşti Mall

Bucureştenii care vor trece pragul mall-ului din Vitan, în perioada 10 - 24 septembrie, vor avea parte de reduceri speciale, cu ocazia împlinirii a 14 ani de existenţă a centrului comercial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amatorii de reduceri pot obţine în perioada 10-24 septembrie „Buletinul de Bucureşti Mall“, un act de identitate simbolic, echivalentul unui card de reduceri, ce se eliberează zilnic în spaţiul amenajat special în apropierea Biroului de informaţii al Bucureşti Mall.

Campania este susţinută de magazinele partenere din cadrul mall-ului care vor afişa în vitrine postere speciale ale promoţiei şi vor acorda oferte exclusive. Discounturile vor fi acordate celor care prezintă la casă „Buletinul de Bucureşti Mall“.

„Vrem să le oferim tuturor clieţilor noştri posibilitatea de a beneficia de discounturi speciale, în ton cu bucuria sărbătoririi celor 14 ani de existenţă“, a declarat Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările