VIDEO Plahotniuc a votat departe de ochii presei. Liderul PDM vrea ca Moldova să nu mai nimerească pe mâinile partidelor de opoziţie incompetente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pdm.md
FOTO pdm.md

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, şi-a exprimat dreptul la vot duminică, 24 februarie, în cadrul alegerilor parlamentare, la secţia numărul 10 din Chişinău. Deşi Democraţii susţin că vor să facă o alianţă cu partidele de opoziţie proeuropene pentru a nu admite venirea la putere a forţelor proruse, Plahotniuc a criticat opoziţia de dreapta.

 „Am votat pentru Partidul Democrat, am votat pentru unicul partid care, prin ordinea şi disciplina aduse în instituţii şi în ţară, prin politicile economice promovate, a reuşit să aducă în bugetul ţării cu 15 mlrd de lei mai mult decât au făcut-o guvernările precedente. Partidul Democrat, cu aceşti bani, a reuşit să majoreze salariile şi pensiile, să construiască drumuri bune în toată ţara, să lanseze proiectul “Prima Casă” pentru tineri, să majoreze indemnizaţiile şi ajutoarele, să majoreze indemnizaţia la naşterea copilului până la 10 mii de lei, să ofere familiilor pentru fiecare copil câte 200 de lei lunar până la 18 ani, să ofere medicamente gratis, să ofere pensionarilor 600 de lei de Crăciun şi va oferi şi de Paşti şi multe, multe altele”, a declarat Vlad Plahotniuc după ieşirea din secţia de vot.

De asemenea, liderul democrat a precizat că a votat „pentru ca Moldova să nu mai nimerească din nou pe mâinile partidelor de opoziţie incompetente, care vor să vină la guvernare să stopeze indemnizaţiile şi ajutoarele, să micşoreze salariile şi pensiile, să închidă şcolile, cum au mai făcut-o, şi să arunce ţara în haos şi sărăcie”.

PDM nu a anuţat ora şi locul unde va vota Vlad Plahotniuc. Din acest motiv, presa nu a fost prezentă la eveniment.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite