VIDEO Valeriu Munteanu a depus actele de înregistrare la CEC: Consider că pot să opresc „Binomul Plahotniuc-Dodon”

VIDEO Valeriu Munteanu a depus actele de înregistrare la CEC: Consider că pot să opresc „Binomul Plahotniuc-Dodon”

FOTO privesc.eu

Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, a depus actele de înregistrare la Comisia Electorală Centrală (CEC) marţi, 4 aprilie, pentru a se lansa în cursa electorală pentru şefia Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Binomul Plahotniuc-Dodon a capturat Republica Moldova, iar planul lor este ca să captureze şi Chişinăul. Consider că pot să opresc acest binom din calea lor de a uzurpa şi de a captura puterea şi în Chişinău. Chişinăuienii merită mai mult. Trebuie să facem din Chişinău un oraş cu adevărat european”, a declarat Valeriu Munteanu după depunerea actelor la CEC.

Liberalul a precizat că va putea începe campania electorală odată ce va fi înregistrat de CEC în cursa electorală. CEC ar urma să ia o decizie în acest sens în termenul de şapte zile.

Întrebat care sunt priorităţile campaniei sale electorale, Munteanu a explicat că le va expune îndată ce va începa campania: „În acest moment, rigorile legii nu permit acest lucru”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările