Articol publicitar

Transformând tratamentul pacienților cronici: experiența Enayati Hospital

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internarea în unități aglomerate poate amplifica suferința pacienților cronici, atrage atenția Dr. Florentina Mehic, Director Medical al Enayati Hospital. Cu o carieră bogată în sistemul de sănătate public și privat, Dr. Mehic subliniază cat este de cruciala alegerea corectă a spitalului pentru tratamentul și recuperarea pe termen lung.

transformand tratamentul pacien ilor cronici experien a enayati hospital1 jpeg

"Adesea primim pacienți din alte instituții medicale care au fost externați prematur, chiar dacă starea lor de sănătate nu s-a îmbunătățit sau a fost afectată negativ", explică Dr. Mehic. "La Enayati Hospital, angajamentul nostru este să continuăm tratamentul și recuperarea pacienților până când toate afecțiunile lor sunt controlate sau rezolvate, asigurându-ne că aceștia pleacă cu o stare îmbunătățită."

Enayati Hospital se distinge prin focusul său pe neurologie, medicină internă, îngrijiri paliative și recuperare medicală, oferind tratamente de vârf și echipamente de ultimă generație. Echipa dedicată de specialiști abordează fiecare aspect al afecțiunilor multiple ale pacienților cronici, oferind tratamente personalizate și soluții adaptate.

"Internările temporare în unitățile medicale aglomerate nu fac decât să agraveze traumele pacienților cronici", subliniază Dr. Mehic. "La Enayati Hospital, ne concentrăm pe tratamente personalizate și recuperare eficientă pentru a oferi pacienților o șansă reală la îmbunătățire."

„Nu de multă vreme, a ajuns la noi o pacientă cu forme severe de insuficiență cardiacă, diabetică, cu inflamație, după o infecție COVID-19. Fusese externată din alt spital și trimisă familiei, dar doamna nu se simțea bine deloc. Vârsta și bolile sale cântăreau greu în recuperare, dar trebuia să facem ceva. Am preluat cazul, am schimbat schema de tratament, iar când a plecat de la noi, pacienta era bine. Și cu 20 de kilograme mai puțin, care erau de fapt apa pe care o reținuse nesănătos în corp în toată această perioadă de tratament. Aș vrea să înțelegem cu toții că aceste internări temporare în unități medicale aglomerate, în care nevoia de a face loc altor pacienți este decisivă, nu fac decât să acutizeze trauma pacientului cronic”, accentuează Dr. Florentina Mehic.

Dr  Mehic jpeg

Prin furnizarea unui mediu sigur și reconfortant, Enayati Hospital nu doar tratează afecțiunile medicale, ci și își îndrumă pacienții spre o recuperare completă, inclusiv prin servicii de terapie și acces facil la alte specialități medicale.

Dr. Wargha Enayati, fondatorul Enayati Medical City, adaugă: "Suntem mândri să fim recunoscuți ca un centru de excelență în gestionarea cazurilor medicale complexe. La Enayati Hospital, ne angajăm să tratăm fiecare pacient cu respect, empatie și dedicare. De la înființarea Enayati Hospital, ne-am poziționat ca un spital de medicină internă, neurologie, recuperare și paliație. În afară de cazurile de prevenție pe care le urmărim aici, cazurile complexe medicale devin din ce în ce mai numeroase și ni se adresează pacienți cu afecțiuni grave, din spitale de stat și private. În consecință, am construit aici o echipă multidisciplinară, cei mai buni medici din mai multe specialități, care să trateze aceste cazuri complicate, integrate împreună. Și am reușit să fim recunoscuți drept temerari și de încredere în gestionarea cazurilor complexe, dovada stă inclusiv în faptul că medicii aleg Enayati Hospital pentru rudele lor pentru că au văzut că aici la noi, pacienții sunt tratați așa cum trebuie”.

Enayati Hospital nu este doar despre medicină de vârf, ci și despre practicarea unei medicini umane, care recunoaște și răspunde la nevoile individuale ale pacienților și familiilor lor.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite