VIDEO Unde şi-a petrecut vacanţa şi ce planuri de viitor are ex-deputatul Constantin Ţuţu

VIDEO Unde şi-a petrecut vacanţa şi ce planuri de viitor are ex-deputatul Constantin Ţuţu

FOTO Constantin Grigorita

Ex-deputatul democrat Constantin Ţuţu, cel care a pierdut în alegerile parlamentare din 24 februarie în circumscripţia 33, în faţa liderului PPDA, Andrei Năstase, le-a spus jurnaliştilor că a reuşit după alegeri să ajungă într-o vacanţă în Grecia şi alta în Turcia.

Constantin Ţuţu a declarat că a avut o mică vacanţă, iar acum „o să mă apuc de treabă”. 

El a vorbit şi despre planurile sale de viitor. Întrebat dacă este pregătit în caz de alegeri parlamentare anticipate, democratul a afirmat „o să fac ceea ce o să-mi spună partidul”. 

„Suntem o echipă şi luăm decizii împreună”, a precizat Ţuţu. Acesta a spus că-i lipseşte foarte mult activitatea în Parlament: „Vreau să merg prin sate, să ajut oamenii”.

Deşi nu mai deţine funcţii publice, Ţuţu a dat asigurără că îşi va duce la bun sfârşit promisiunile făcute cetăţenilor din Băcioi.

„Trebuie să merg la nişte grădiniţe la care trebuie să fac nişte lucruri”, a menţionat Ţuţu, care a mai adăugat că îşi va realiza promisiunile făcute cu ajutorul prietenilor şi a oamenilor de bună-credinţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: