VIDEO Maia Sandu şi Andrei Năstase afirmă că au fost otrăviţi cu mercur: Guvernarea ne doreşte morţi

VIDEO Maia Sandu şi Andrei Năstase afirmă că au fost otrăviţi cu mercur: Guvernarea ne doreşte morţi

Copreşedinţii Blocului electoral ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, susţin că există suficiente semne care ar demonstra că actuala guvernare de la Chişinău ar fi pus la cale otrăvirea lor cu mercur.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost o perioadă în care am avut probleme de sănătate. Am mers şi am făcut teste. Am descoperit că avem un conţinut exagerat de metale grele în sânge. Acest lucru mi s-a întâmpla mie şi domnului Năstase. Am făcut tratament şi acest tratament a ajutat la coborârea acestor metale grele în sânge. După o perioadă, testele recente au arătat iarăşi o creştere şi medicii cu care am discutat noi spun că această acumulare nu poate fi explicată în mod natural, deci nu se poate întâmpla fără o intervenţie din afară”, a declarat presei Maia Sandu.

La rândul său, Andrei Năstase a afirmat că are certitudinea că cei doi lideri ai opoziţiei sunt „ţinta unui atac mişelesc din parte acestei guvernări care ne doreşte morţi”.
 
„Bineînţeles, nu pot face aşa ca în Rusia - cu împuşcatul pe stradă, dar se va întâmpla cât de curând dacă nu scăpăm de aceşti bandiţi. Ei au atentat la viaţa şi sănătatea noastră prin metale grele”, a spus Năstase.
 
Democraţii au negat aceste acuzaţii.

„Ceea ce fac Maia Sandu şi Andrei Năstase se numeşte otrăvirea în masă a populaţiei cu minciuni şi false falsificări. Dacă nu au cu ce să se prezinte în faţa oamenilor, dacă nu au realizat nimic pentru ei, au ales să facă circ, insultând inteligenţa populaţiei”, a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările