Igor Dodon, surprins la un eveniment sportiv organizat de finul lui Vlad Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova din partea PSRM, Igor Dodon, care se declară duşmanul oligarhilor şi în mod special al lui Vlad Plahotniuc, a fost surprins la un eveniment organizat de Fighting&Entertainment Association (FEA) al cărui fondator este finul lui Plahotniuc, Dorin Damir.

Omega scrie că Dorin Damir ar fi intermediarul lui Plahotniuc în discuţiile cu judecătorii şi procurorii în ceea ce priveşte indicaţiile pe anumite dosare.

Competiţia sportivă la care ar fi fost invitat şi Igor Dodon a avut loc pe 1 octombrie 2016, potrivit omg.md.

Aceeaşi sursă scrie că socialistul a fost surprins la una din mesele VIP ale evenimentului, alături de deputatul PSRM, Bogdan Ţârdea.

În partea dreaptă a lui Dodon se afla Viorel Melnic, cel care a figurat în raportul Kroll şi care este fostul preşedinte al Consiliului de Administrare al Unibank. Melnic a fost exclus din conducerea PSRM după ce numele acestuia a apărut în raportul Kroll de investigare a miliardului de dolari sustras din sistemul bancar.

image

Vlad Plahotniuc, alături de Dorin Damir şi Constantin Ţuţu

La eveniment a mai fost prezenţi şi preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, analistul politic Roman Mihăeş, fostul dputat comunist Vladimir Vitiuc, câţiva miniştri din Guvernul Filip, avocatul Vitalie Nagacevschi şi alţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite