Eugen Tomac a devenit şeful „partidului lui Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Eugen Tomac FOTO: Adevărul
Deputatul Eugen Tomac FOTO: Adevărul

Eugen Tomac, deputatul care a demisonat vineri din PDL, va fi preşedintele noului partid Mişcarea Populară. Anunţul a fost făcut de Elena Udrea.

„Din câte am înţeles, mâine se înregistrează partidul Mişcării Populare. Nu vreau să greşesc, dar cred că Eugen Tomac ar urma să fie preşedintele formaţiunii până la congresul noului partid. E un semnal bun pentru că e un tânăr foarte iubit şi cel mai votat deputat“, a declarat Udrea la „Adevărul Live“.

Totodată, Elena Udrea crede că PDL nu ar trebui să fie un opozant pentru Mişcarea Populară, partidul girat de Traian Băsescu.

„Sper ca plecările din PDL să se oprească. Eu nu văd ca fiind benefic şi util ca PDL să se poziţioneze în conflict cu Mişcarea Populară. Cred că ar trebui să facem un proiect în care partidele de dreapta să se regăsească într-o singură construcţie. Singurul care ar putea să adune pe toată lumea la masă este Traian Băsescu“, a mai spus Udrea. Deputatul Eugen Tomac a demisionat vineri din PDL pentru a se alătura alătura proiectului Mişcarea Populară.

„Consider că România are acum nevoie de un suflu nou în politică şi de o altă opţiune pentru viitor““, şi-a motivat Tomac decizia. Eugen Tomac a fost consilier personal al preşedintelui Traian Băsescu pentru relaţia cu românii de pretutindeni.

Tomac a candidat la alegerile legislative din 9 decembrie 2012 din partea PDL pe listele ARD pentru un loc de deputat in Colegiul 2 Diaspora pentru Camera Deputaţilor, care cuprinde şi Republica Moldova, obţinând 78% din voturile din colegiu. La data de 21 decembrie 2012, Tomac a fost ales în funcţia de preşedinte al Comisiei pentru comunităţile româneşti din afara graniţelor ţării din Camera Deputaţilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite