Dodon promite că va merge la Tiraspol la unul din meciurile echipei Sheriff: „Sper să fiu lăsat să trec în Transnistria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dodon

Ex-preşedintele Igor Dodon a anunţat marţi, 7 septembrie, că va merge la Tiraspol la unul din meciurile de fotbal ale echipei Sheriff, din Liga Campionilor, după ce ar fi promis acest lucru fiilor săi.

Igor Dodon şi-a exprimat speranţa că va fi lăsat să treacă în stânga Nistrului, subliniind că l-ar putea contacta pe liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, pentru a discuta acest subiect.

Ex-preşedintele a precizat că nu ştie dacă va reuşi să meargă la Tiraspol la primul meci, împotriva celor de la Shakhtar Doneţk, dar a dat asigurări că neapărat va ajunge la un meci.

„Coi merge neapărat. Este un eveniment istoric”, a spus Dodon într-un interviu pentru postul de televiziune Primul în Moldova.

„Este o echipă din regiunea transnistreană, dar o echipă a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Dacă Sheriff nu ar fi fost parte a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, nu ar fi nimerit în această Ligă. Sheriff reprezintă Moldova, o ţară independentă. Meritele acestor rezultate sunt ale Sheriff-ului şi ale Tiraspolului, pentru că ei au investit în acest club. Nimeni din dreapa Nistrului nu a putut face asta, iar ei au construit un stadion de care nu mai există în Moldova, trebuie recunoaştem asta şi să-i felicităm”, a adăugat Dodon.

Precizăm că Sheriff Tiraspol este prima echipă din R. Moldova care s-a calificat în Liga Campionilor. Sheriff va evolua în grupa D, alături de Real Madrid, Inter Milano şi Shakhtar Doneţk. Meciurile Sheriff-ului se desfăşoară la Tiraspol.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite