Dodon: Decât să intrăm în lockdown şi să ucidem business-ul, mai bine asigurăm accesul cetăţenilor la vaccinul Sputnik V

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Liderul PSRM, Igor Dodon, nu este de acord cu iniţiativa preşedintelui Maia Sandu privind necesitatea instituirii unei carantine generale în ţară, în contextul luptei cu pandemia COVID-19. Igor Dodon consideră că în aşa fel va fi „ucis business-ul”.

„Decât să intrăm în lockdown şi să ucidem business-ul, care şi aşa abia supravieţuieşte în condiţii de criză şi de instabilitate politică, mai bine am asigura accesul cetăţenilor la un vaccin de calitate, lucru cu care se ocupă Parlamentul şi Guvernul în ultimele săptămâni. Durata vaccinului Sputnik V poate fi mai mult de doi ani”, a declarat Igor Dodon într-o postare pe Telegram.

Preşedintele Maia Sandu a anunţat sâmbătă, 13 martie, după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate, că propune Guvernului şi Parlamentului instituirea stării de urgenţă în sănătate publică, pe un termen de două săptămâni, după ce numărul de cazuri de COVID-19 a crescut alarmant în ultimele zile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite