VIDEO Urmărire ca în filme. Un motociclist a încercat să se eschiveze de Poliţie circulând pe contrasens şi atingând viteza de 220 km/h

VIDEO Urmărire ca în filme. Un motociclist a încercat să se eschiveze de Poliţie circulând pe contrasens şi atingând viteza de 220 km/h

În după amiaza zilei de joi, 30 iulie, un echipaj de patrulare care se afla la menţinerea siguranţei circulaţiei rutiere, pe şoseaua Balcani din Chişinău, a observat o motocicletă sport fără numere de înmatriculare. Imediat, inspectorii de patrulare au intervenit şi au solicitat prin intermediul sistemului luminescent şi sonor să stopeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Însă, şoferul a accelerat, iar din cauza că pe traseul se aflau mai multe automobile a început deplasarea haotică printre maşini şi pe contrasens, riscând să provoace în orice moment o tragedie.
 
La un moment dat, pentru a se eschiva de poliţie, şoferul a accelerat până la 220 de km/h printre automobile. În rezultat, pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare INSP al IGP au blocat totalmente traseul, iar şoferul moto a fost stopat forţat.
 
 
La ghidon se afla un tânăr de 20 de ani din raionul Drochia, iar în calitate de pasager era proprietarul moto, de 29 de ani din Făleşti.
 
Proprietarul a declarat că doar cu câteva minute în urmă a procurat motocicleta de la un bărbat care a adus-o din Europa dezasamblată prin intermediul coletelor şi tot el a asamblat-o. Ambele persoane au fost reţinute şi escortate la IP Orhei pentru documentare. 
 
Tânărul care se afla la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor şi pentru că nu are permis de conducere. Altele 2 procese – verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către şofer a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri şi pentru comportament agresiv în trafic.

Motocicleta, adusă din Europa pe bucăţi, a fost dusă la parcarea specială.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: