Lector universitar din Chişinău, cercetat penal pentru luare de mită

Lector universitar din Chişinău, cercetat penal pentru luare de mită

FOTO simbol cna.md

Un lector universitar a întrat în vizorul ofiţerilor CNA, dupa ce a fost denunţat de un student că profesorul i-ar fi cerut mită. Potrivit acestuia, lectorul Catedrei militare a unei universităţi din Chişinău i-ar fi cerut 1.500 de lei pentru a-i elibera livretul militar, fără ca să frecventeze orele şi alţi 600 de lei pentru a influenţa medicii să-i elibereze certificatele corespunzatoare pentru pentru încadrarea la Caterda Militară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambele sume de bani au fost transmise sub controlul ofiţerilor Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA, iar pe cazul dat a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă si corupere pasivă. Lectorul a fost constatat în flagrant, iar acum este cercetat în stare de libertate.

Ofiţerii CNA desfăşoară acţiuni de urmarire şi de investigare pentru stabilirea întregului cerc de suspecţi şi potenţială implicare a altor funcţionari în prezenta cauză.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: