Britanicul Aaron Cook este sportivul anului în Republica Moldova

Britanicul Aaron Cook este sportivul anului în Republica Moldova

Aaron Cook

Aaron Cook a fost desemnat cel mai bun sportiv al ţării în 2015 de către Asociaţia Presei Sportive din Republica Moldova. Cook a sosit în ţara noastră anul acesta, după ce Marea Britanie l-a lăsat în afara lotului la Jocurile Olimpice din 2012, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cook s-a remarcat rapid, reuşind să câştige bronzul la mondialul din Celeabinsk, fiind prima medalie pentru Moldova la un Campionat Mondial de taekwondo, versiunea olimpică. Aaron Cook, care este calificat la Olimpiada de la Rio, l-a întrecut în topul ziariştilor moldoveni pe canoistul Serghei Tarnovschi şi halterofilul Oleg Sîrghi. „Obiectivul meu este să câştig medalie şi la Jocurile Olimpice. Sper să-mi reuşească acest lucru”, a declarat Aaron Cook în cadrul Galei.
 
Cel mai bun antrenor a fost ales selecţionerul naţionalei de canotaj, Alexandr Chirpicenco, iar echipa anului a fost desemnată Milsami, care a devenit anul acesta pentru prima dată campioană a Moldovei la fotbal.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: