Cardul de sănătate în bancomat. Zeci de vasluieni au încercat să scoată bani din bancomate cu cardurile de sănătate

Cardul de sănătate în bancomat. Zeci de vasluieni au încercat să scoată bani din bancomate cu cardurile de sănătate

Cardul de sănătate în bancomat

Cardul de sănătate în bancomat. Peste 50 de carduri de sănătate au fost declarate pierdute, în ultimele zile, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Vaslui, unele carduri fiind reţinute de bancomatele în care au fost introduse de către titulari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a înregistrat, în această săptămână, numeroase cereri de eliberare a unui nou card de sănătate, după ce titularii l-au declarat pierdut, în diferite circumstanţe, pe cel primit iniţial.

Carduri de sănătate în bancomat. Cât costă un card nou

Eliberarea unui nou card de sănătate costă 15,5 lei, titularii urmând să primească duplicatul prin Poştă, până atunci urmând să beneficieze de servicii medicale în baza unei adeverinţe eliberate de CJAS Vaslui.

"Asiguraţii nu declară şi nici nu sunt obligaţi să spună în ce condiţii au pierdut cardurile de sănătate, însă există şi cazuri în care au fost introduse, probabil din greşeală, în bancomate. Oamenii le-au declarat imediat pierdute, de teamă că nu vor mai beneficia de servicii medicale", a declarat, Simona Polak, directorul CJAS Vaslui.


Din cele 230.000 de carduri de sănătate eliberate în judeţul Vaslui, 60.000 au fost activate până în prezent, mai mult de 6.000 numai în ultimele 24 de ore.

 
Vă recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările