CSM Ploieşti-HC Vaslui 28-43: victorie de moral pentru elevii lui Bibirig

CSM Ploieşti-HC Vaslui 28-43: victorie de moral pentru elevii lui Bibirig

Handbaliştii vasluieni au învins fără probleme FOTO: Cristi Lapa

După eşecul de acasă din etapa trecută în faţa celor de la CSM călăraşi, elevii antrenaţi de Leonard Bibirig şi Laurenţiu Cozma au trecut fără de probleme, astăzi, de handbaliştii de la CSM Ploieşti.

Handbaliştii vasluieni au început de timid partida de la Ploieşti, însă după primele 10 minute de joc au reuşit să stabilească egalitatea pe tabela de marcaj. 

Cu Ţuţu în zi mare, trupa lui Bibirig a turat motoarele şi chiar a reuşit o perioadă excelentă de câteva minute în care a reuşit să înscrie de opt ori fără să primească vreun gol. Astfel, cu patru minute înainte de fluierul de final al primei reprize, vasluienii conduceau cu 16-8. Până la pauză, gazdele au mai înscris de patru ori, iar oaspeţii de două ori, scorul pe tabelă fiind de 12-18 după primele 30 de minute. 

În partea a doua a jocului, elevii lui Bibirig au început extrem de hotărâţi, iar la un moment dat au reuşit să îşi mărească avantajul la şaisprezece goluri, scor 22-38. Tehnicienii Vasluiului au introdus în teren şi rezervele, care au reuşit să păstreze o diferenţă liniştitoare până la fluierul final al întâlnirii. Victoria este una cu atât mai importantă cu cât, etapa viitoare, HC Vaslui va întâlni Ştiinţa II Bacău.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: